Eyüpsultan Belediyesi, en özel misafirlerini ağırladı

Eyüpsultan Belediyesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde olan Yara(r)lı Ceylanlar Kulübü’nde eğitim alan engelli gençleri misafir etti.

Pandemi nedeniyle evlerinden çıkamayan özel çocuklar, Zal Mahmut Paşa Külliyesi avlusunda Eyüpsultan Belediyesi’nin ikramları ile çaylarını yudumlayıp kısıtlamanın olduğu güneşli bir İstanbul gününde eğlenceli saatler geçirdiler.

Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde ilahiler söyleyip, aileleriyle sohbet eden engelli gençler, sonrasında Eyüpsultan Hazretlerinin türbesini ziyaret ederek dua ettiler.

EYÜPSULTAN HAZRETLERİNİ ZİYARET EDİP DUA ETTİLER

Yara(r)lı Ceylanlar Kulübü’nde gönüllü olarak müzik terapi dersleri veren Mim Kemal Öke, kendilerini misafir eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e teşekkür ederek şunları söyledi: “Bu pandemi döneminde özellikle kapatma olduğu zamanlarda aldığımız izinle çocukları böyle gezilere çıkarıyoruz. Bu sayede temiz hava alıp, İstanbul'un çeşitli kültürel yerlerini ziyaret etmiş oluyorlar. Bu kez de Eyüpsultan Belediyesi’nin davetlisi olarak buraya geldik. Eksik olmasınlar bize kucak açtılar, ikramda bulundular, hoş kabulde bulundular, bu bakımdan minnettarız. Böylelikle Eyüpsultan Hazretleri’ni ziyaret etmiş olduk. Eyüpsultan’a gelmeleri onlar içinde ayrı bir şevk oldu. Buradaki yetkililerin onlara kucak açması, önemsemesi, itibar göstermesi onlarında özgüvenlerini de beraberinde getiriyor. Pandemi dolayısıyla böylesi bir manevi havanın içerisine gelmek bizim içinde bahtiyarlık oldu.”

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız