Eyüpsultan Belediyesi, Engelsiz Yaşam Fuarı'nda

Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi" EYAF EXPO 2022 kapılarını açtı.

Dünyanın 6. büyük fuarı olma özelliğine sahip olan, bu yıl 12. si gerçekleşterilen fuara Eyüpsultan Belediyesi de Engelsiz Yaşam Merkeziyle katıldı.

İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuardaki yerini alan Eyüpsultan Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nin standında merkezde eğitim alan özel öğrencilerin el emeği göz nuru ürünleri sergilendi.

Eyüpsultan ilçesi ve çevre ilçelerde bulunan zihinsel ve fiziksel engelli bireyler için çalışmalar yapan Eyüpsultan Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde, seramik, makrome, dikiş, iş-uğraş, Afrika örgüsü, bahçıvanlık gibi farklı atölyelerde eğitim alan özel öğrencilerin ürettiği birbirinden güzel ve değerli eserleri ziyaretçilerin de büyük beğenisini topladı.

Eyüpsultan Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde atölye çalışmaları ile engelli öğrencilerin el becerileri geliştirilip, mesleki eğitimlerle hayata tutunmaları sağlanırken, eğitimlerin dışında düzenlenen geziler ve workshoplarla da onların sosyal hayata adapte olmaları sağlanıyor.

Pozitif atmosferi ve iletişim ağı ile katılımcılarına eşsiz bir fuar deneyimi sunan 19 ülkeden 171 firmanın katıldığı Engelsiz Yaşam Fuarı 1 – 4 Aralık tarihleri arasında ziyaretçiler tarafından gezilebilecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız