Eyüpsultan Belediyesi, Haliç Üniversitesi'yle protokol imzaladı

Eyüpsultan Belediyesi ile Haliç Üniversitesi arasında mesleki, teknik ve psikososyal amaçlı eğitim ve etkinlikler düzenlenmesine ilişkin protokol imzalandı.

Protokol, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile Haliç Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Zafer Utlu arasında imzalandı.

Eyüpsultan Belediyesi Başkanlık makamında imzalanan protokol kapsamında Haliç Üniversitesi’nden 10 Psikoloji Yüksek Lisans öğrencisi haftanın belirli günlerinde, Eyüpsultan Belediyesi bünyesinde hizmet veren Eyüpsultan Aile Danışmanlığı ve Eğitim Merkezi’nde (ESADEM) düzenlenen faaliyetlere dönüşümlü ve gönüllü olarak destek olacak. Gönüllü olarak görev alan öğrencilere “Gönüllülük Belgesi” verilecek.

Ayrıca, belirlenen ilgili Eyüpsultan Belediyesi personeli, Haliç Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi eğitimlerine yüzde 30 indirimli olarak katılabilecek.

Haliç Üniversitesi akademisyenleri tarafından Eyüpsultan Belediyesi personeline ve Eyüpsultanlı vatandaşlara ücretsiz Veli Semineri ve Personel Eğitimleri düzenlenecek.

ESADEM ekibi, Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümü akademisyenleri ile psikoloji temelli ortak canlı yayınlar, seminerler ve projeler düzenleyecek.

Eyüpsultan Belediyesi ve Haliç Üniversitesi ortak sosyal sorumluluk projeleri yürütebilecek.

Haliç Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğretim üyeleriyle Eyüpsultan Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekibi birlikte anket çalışmaları yapıp projeler yürütecekler.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız