Eyüpsultan Belediyesi Her An Yanınızda

Eyüpsultan’da hizmetler, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde kalmak zorunda olan Eyüpsultanlıların ayağına götürülüyor.

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri her gün, sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü vatandaşların alışveriş ile ilgili taleplerini karşılıyor, onların adına alışveriş yapıyor.

EYÜPSULTANLILARIN İMDADINA ZABITA EKİPLERİ YETİŞİYOR

Ekiplerin çalışması sadece bununla da kısıtlı kalmıyor. Zabıta ekipleri, sokağa çıkma yasağı ilan edilen hafta sonu da vatandaşın imdadına koştu.

Evlerinden çıkamayan vatandaşlar için alışveriş yaptı, gıda, sağlık gibi konularda alınması gerekenleri alıp vatandaşların evlerine ulaştırdı.

Vatandaşlar bu zor günlerinde onları hiçbir zaman yalnız bırakmayan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e ve her an yanlarında olan Eyüpsultan Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.