Eyüpsultan Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü, Eyüpsultan Belediyesi

Eyüpsultan Belediyesi tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Eyüpsultan Belediyesi’nde görev yapan öğretmenler için özel bir program düzenlendi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Öğretmenler Günü dolayısıyla Eyüpsultan Belediyesi’nde görev yapan öğretmenler ve ailelerini akşam yemeğinde buluşturdu.

Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde (EKSM) gerçekleşen programa, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile birlikte, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcıları Zekeriya Yıldız, Cevdet Yıldız, İsmail Uysal, Ali Rıza Yavuz, Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezleri ve Bilgi Evleri öğretmenleri, Kadın ve Ali Hizmetleri Müdürlüğü öğretmenleri, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü öğretmenleri ve aileleri katıldı.

Program, Ney hocası Selim Yorulmaz ve Ud hocası Selçuk Kaya’nın müzik dinletisiyle başladı.

"BİZ 200 KİŞİLİK BİR EĞİTİM ORDUSUNA SAHİBİZ"

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken programda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Biz Eyüpsultan Belediyesi olarak 200 kişilik bir eğitim ordusuna sahibiz. Gelecek yıllarda hem öğretmenlerimizin sayısı hem de kursiyerlerimizin sayısı artarak devam edecek. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü ilçemizdeki okullarda görev yapan öğretmenlerle kutladık.

Bugün de kendi öğretmenlerimizle bir araya geldik. 200 kişilik bir eğitim ordusuna sahibiz. Eyüpsultan Belediyesi olarak yaklaşık 6 bin gencimize ve hanımefendilere eğitim veriyoruz.

Sayımız gelecek yıl hem öğretmen hem de kursiyer bakımından artarak devam edecek inşallah. Bu akşam için buraya gelenlere teşekkür ediyorum. Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü tebrik ediyorum."

Başkanın konuşmasının ardından bağlama hocası Turgut Yıldız ve Simurg Öğrenci Korosu sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkıları ve türküleri seslendirerek gönülleri fethetti. Davetli öğretmenler de koroya eşlik ederek keyifli saatler geçirdi.

Programın ardından Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, programa katılan öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız