Eyüpsultan Belediyesi'nden Çocuklar İçin Masal Saati

Koronavirüs salgınının tüm dünyayı etkisi altına alması birlikte sağlık, temizlik, eğitim, spor, sosyal belediyecilik gibi hemen her alanda hizmetlerini artırarak sürdüren Eyüpsultan Belediyesi, sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayınlarla da vatandaşların ilgi odağı oluyor.

HER GÜN FARKLI BİR HİZMET

Eyüpsultan Belediyesi, günlük rutin olarak gerçekleştirilen hizmetlerin yanı sıra sosyal medya üzerinden her gün farklı bir canlı yayın gerçekleştirerek, vatandaşlara hem bilgi verip hem de merak ettikleri konularda destek oluyor.

Sosyal medyada diyetisyen ve psikolog canlı yayınlarında vatandaşlara sağlıklı yaşam konularında bilgiler veren, onların merak ettikleri soruları cevaplandıran Eyüpsultan Belediyesi, çocukları da unutmadı. Bugün (8 Nisan Çarşamba) sosyal medyadan canlı yayınlanan Masal Saati programı, çocukların buluşma noktası oldu.

CANLI MASAL YAYINI

Belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden, Hasan Hüseyin Karabağ'ın anlatımıyla, canlı olarak yayınlanan “Masal Saati” programı büyük ilgi gördü.

BÜYÜKLER DE KEYİFLE İZLEDİ

Çocukların hayal dünyasını ve kelime hazinesini geliştiren, onlara okuma, anlatma alışkanlığı ve kitap sevgisi kazandıran, değerlerimizle harmanlanmış eğlenceli masalları çocuklarımızla buluşturan programı küçükler kadar büyükler de keyifle izledi.

Eyüpsultan Belediyesi’nin sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayınlar devam edecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız