Eyüpsultan Belediyesi, eğitim, destek, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Eğitime verilen değer doğrultusunda önemli çalışmalara imza atan Eyüpsultan Belediyesi, ilçe genelinde eğitim gören öğrencilere maddi ve manevi olarak desteklerine devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından ilçedeki tüm lise son sınıf öğrencilerine yönelik eğitime destek payının dağıtılmasına devam ediliyor.

16 Mayıs'ta başlatılan proje kapsamında Eyüpsultan'da oturup başka ilçelerde eğitim gören 990 öğrencinin 250'şer lira yardım payı 25 Mayıs Cumartesi günü düzenlenen program ile verildi.

Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa Başkan Deniz Köken’i temsilen Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Uysal ve öğrenciler ile velileri katıldı.

“SİZE HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”

Açılış konuşmasını yapan Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Uysal, seçimlerden önceki en önemli projelerden birinin gençlere yardım etmek olduğunu söyleyerek gençlere seslendi.

Uysal, “Size her türlü desteğe biz hazırız ama sizden de başarı bekliyoruz. Sırf kendinizi kalkındırmayacaksınız, aynı zamanda başarıyla Türkiye'yi kaldırmış olacaksınız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Uysal temsilen bir grup öğrenciye sahnede destek paylarını dağıttı.

İsmail Uysal, sahneye çıkan öğrencilerle fotoğraf çektirerek sevinçlerine ortak oldu.

Heyecanla bekleyen diğer öğrenciler ise isimlerinin yer aldığı listelerden kimlikleriyle destek paylarını aldı.

1 MİLYON 75 BİN LİRA DESTEK PAYI VERİLECEK

Öte yandan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tarafından 'Destek bizden başarı sizden' sloganıyla 16 Mayıs 2019 tarihinde başlatılan kampanya kapsamında 2019 yılında 4 bin 203 lise son sınıf öğrencisine toplam 1 milyon 75 bin lira eğitime destek payı verileceği ve projenin 27 Mayıs Pazartesi günü tamamlanacağı öğrenildi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız