Eyüpsultan Belediyesi'nden “Evde Kalanlara” Moral Konseri

Duygu Dolu Anlar Yaşandı…

Eyüpsultan Belediyesi Koronavirüs nedeniyle evlerinde kalan Eyüpsultanlılara moral vermek, destek olmak, onlara her zaman yanlarında olduğunu ifade etmek için bir moral konseri düzenledi.

“Moralimizi Yüksek Tutalım, Tedbirlere Uyarak Bu Süreci Atlatalım” sloganıyla Eyüpsultan Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen konser, Çırçır Mahallesi’nde gerçekleşti. Konserde Bandistanbul Orkestrası, mahallenin sokaklarında dolaşarak hareketli, eğlenceli parçalar çaldılar.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Konsere Çırçır Mahallesi sakinlerinin ilgisi yoğun olurken, genç yaşlı tüm vatandaşlar evlerinin camlarından, balkonlarından bandoyu izleyerek el salladılar, çalınan parçalara alkışlarla eşlik ettiler. Konseri büyük bir coşkuyla seyreden vatandaşlardan bazıları, uzun süre evlerinden çıkamadıkları için duygu dolu anlar yaşayarak gözyaşlarını tutamadılar.

Bazı vatandaşlar ise konseri, sosyal mesafeyi koruyarak, cep telefonlarına kaydettiler.

EVLERİNİZDE KALIRSANIZ ÇOK MUTLU OLURUZ”

Konser sonunda ise vatandaşlara “Bizler siz mutlu olun diye elimizden geleni yapıyoruz. Sizler de evlerinizde kalırsanız bizler çok mutlu oluruz” mesajı verildi.