Eyüpsultan Belediyesi'nden Gostivar'a üniforma hediyesi

Gostivar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren “Komunalets” kamu şirketi çalışanlarına 60 üniforma hediye etti.

Gostivar Belediye Başkanı Arben Taravari konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Eyüpsultan Belediyesi’ne teşekkür etti.

Başkan Taravari yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti Eyüpsultan Belediyesi’nden gelen 60 takım iş elbisesinden oluşan hibeyi “Komunalets” Kamu Şirketi çalışanlarına teslim ettik. Yukarıda sözü geçen çalışanlar için fazlasıyla gerekli olan elbiseleri hibe eden Eyüpsultan Belediyesi yetkililerine canı gönülden şükranlarımı ifade ediyorum. Gostivar Belediyesi, maaşlarına %25 zam getirerek, daha iyi çalışma koşulları sağlama adına sürekli olarak iş elbiseleri temin ederek Belediye Kamu Şirketleri’nde görevde olan çalışanları için her daim gereken ilgiyi göstermiştir.”