Eyüpsultan Belediyesi, Facebook, Bil Kazan, yarışma programı

Eyüpsultan Belediyesi, sosyal medya hesabı Facebook sayfası üzerinden canlı olarak yayınlanan “Bil Kazan” adlı yarışma programı ile ilgi odağı oldu.

Geçtiğimiz hafta 2. bölümü ile ekrana gelen yarışma programı izleyicilerden tam not aldı. Her hafta perşembe günleri saat 20:30’da canlı olarak yayınlanan programda izleyiciye toplam 5 soru yöneltiliyor.

Belediye çalışmalarının da haber olarak yer aldığı yayında, sorulan sorulara en hızlı şekilde doğru cevap veren ilk 10 şanslı izleyici yarışmadan çeşitli hediyeler kazanıyor.

Sorulan 5 soruya da en hızlı şekilde doğru cevap veren şanslı izleyici ise büyük ödülün sahibi oluyor.

VATANDAŞLARIN İLGİSİ YOĞUN

Sunuculuğunu Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden Mehmet Aktaş’ın üstlendiği yarışma programına vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Hediye kazanan şanslı izleyiciler hafta içinde yine listeler halinde Belediye Facebook hesabında yayınlanıyor.

Kazananlar daha sonra Messenger uygulaması üzerinden iletişim bilgilerini belediye ile paylaşıyor. Görevlendirilen belediye personeli hediye kazanan izleyicilere hediyelerini takdim ediyor.

Eyüpsultan sınırları içinde kazanan yarışmacılara hediyelerini belediye görevlileri dağıtırken, ilçe dışından kazananlara ise kargo yöntemi ile hediyeleri ulaştırılıyor.

Sorulan sorulara Eyüpsultan’ı simgeleyen özel hediyeler verilen programda, kupa bardaktan Eyüpsultan Camii figürlü duvar tablosuna, kahve fincan takımından duvar saatine, çay bardak setinden bardak altlığı,magnet ve anahtarlığa kadar bir çok çeşitli hediye yarışmayı kazanan izleyicilere takdim ediliyor.

“Bil Kazan” adlı yarışma programında sorulan 5 soruya da en hızlı şekilde doğru cevap veren izleyici ise büyük ödül olarak tablet bilgisayarın sahibi oluyor.

Geçtiğimiz hafta 2. bölümle ekrana gelen yarışma programından şimdiye kadar 102 talihli izleyicimiz hediye kazandı. Facabook raporlama sistemine göre kazananların belirlendiği yarışmada hediyeler, en kısa sürede izleyiciye ulaştırılıyor.

“Bil Kazan” Yarışması’na katılarak hediye kazanmak isteyenler her perşembe saat 20:30’da canlı yayına katılarak yorum kısmından cevaplarını yazabilirler.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız