EYÜPSULTAN BELEDİYESİ'NE GELEN 7'den 70'e Herkese Hediye!

Eyüpsultan’da yaşayan 7’den 70’e herkesin huzuru, mutluluğu ve sağlıklı bir yaşam sürdürmesi için çalışmalarını sürdüren, birbirinden güzel projeler gerçekleştiren Eyüpsultan Belediyesi, yeni yılda belediyeye gelen ilçe sakinlerine hediyeler sunuyor. Çocuklara, Karagöz-Hacıvat kuklaları, balon ve kitap, ailelerine ise takvim ve kitap hediye ediliyor.

Eyüpsultan Belediyesi Karşılama Yönlendirme Birimi tarafından, belediye hizmet binasına aileleriyle birlikte gelen çocuklara, tarihi Osmanlı oyuncaklarından olan Karagöz-Hacivat kuklaları, balon ve kitap, ailelerine ise takvim ve kitap hediyesi veriliyor.

Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklara tarihi mirasımızı hatırlatmak ve geleneklerimizi anlatmak amacıyla etkinlikler gerçekleştiren Eyüpsultan Belediyesi’nin çocuklara ve büyüklere yönelik hediyeleri büyük beğeni topluyor.