Eyüpsultan Belediyesi'nin Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Eyüpsultan Belediyesi'nin cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmaları ilçenin farklı bölgelerinde hız kesmeden devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bir yandan sahada yaptıkları denetimlerde gördükleri aksaklıkları gideriyor bir yandan da vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak İslambey Mahallesi Bülbül Yuvası Sokak ve Esentepe Mahallesi Sevimli Sokak’ta asfaltlama çalışması yaptılar.

Ekiplerden alınan bilgiye göre ilçe genelinde asfaltlama çalışmaları aralıksız olarak devam edecek.