Eyüpsultan Çocuk Meclisi, 2018-2019 2. Genel Kurul Toplantısı, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Eyüpsultan Çocuk Meclisi’nin 2018-2019 2. Genel Kurul Toplantısı, Eyüpsultan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Yeni dönemin ikinci toplantısına Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de katıldı.

Eyüpsultanlı çocukların görüşlerini, fikirlerini, çözüm önerilerini özgürce ifade edebildikleri, tavsiye kararları aldıkları ve çocuk haklarını öğrendikleri Çocuk Meclisi’nde yeni döneme ilişkin kararlar alındı.

HEDEFİMİZ BİSİKLET YOLLARINI ARTIRMAK”

Seçim döneminde yapılan çalışmaların Çocuk Meclisi’nde de devam ettirilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Deniz Köken, şunları söyledi:

“Belediye olarak dört-beş yıllık yol haritamızı belirledik. Yapılacak çalışmalara çocukları ve gençleri de dahil edeceğiz. Bu seneki hedeflerimizden biri de bisiklet yollarını artırmak. Nerede bir yol yaparsak mutlaka yanında bir bisiklet yolu olsun istiyoruz.”

Bilgi evleriyle ilgili çalışmaların daha da geliştirileceğine değinen Başkan Deniz Köken, Eyüpsultan’da bulunan etüt merkezlerinin sayılarının artırılacağını açıkladı. Çocuk Meclisi’nin sonunda çocuklar Başkan Köken’e hediyelerini takdim etti.