eyüpsultan postası

Yıllardır Eyüpsultan’da yaşanan havadis ve gelişmeleri siz değerli vatandaşlarımıza aktaran, eski adıyla Eyüp Postası yeni adıyla Eyüpsultan Postası'nı web sitesi olarak hizmete açmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Belediyemizin çalışmaları, Eyüpsultan’a dair gelişmeler, kültürümüzü ve tarihimizi hatırlatan yeni dosya haberler ve insan hikayeleriyle ilçemizi çok daha yakından tanıma fırsatı bulacaksınız. Aynı zamanda sosyal medya hesaplarımızdan da aktif bir şekilde Eyüpsultan Postası'nı takip edebileceksiniz.

Demokrasilere işlerlik kazandırmada hayati öneme sahip olan medya, yerel siyasette de demokrasiye işlerlik kazandıran yegane unsurlardan biri. Bu bilinçle, ilçemizde yayın hayatını sürdüren tüm gazete ve web sitelerine elimizden gelen katkıyı yapacağız.

Artık Eyüpsultan’a dair tüm haberler bir tık uzağınızda. İlçemize hayırlı olsun!