Eyüpsultan Belediyesi, Miras Sergisi, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Eyüpsultan Belediyesi tarafından bir sene boyunca farklı alanlarda düzenlenen sanat eğitimleri için kapanış programı düzenlendi.

Gerçekleşen program öncesinde çini, seramik, çömlek, minyatür, ebru, hat, kaligrafi, tezhip, resim ve cam sanatı kurslarına katılan kursiyerlerin çalışmalarından oluşan ‘Miras Sergisi’nin açılışı yapıldı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’i temsilen katılan Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Uysal, etkinliğe gelen vatandaşlarla birlikte sergiyi gezerek eserlerin sahiplerinden ve eğitmenlerden bilgi aldı.

“EĞİTMENLERE VE KURSİYERLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Yardımcısı İsmail Uysal, sergide yer alan eserlerin kalitesinin ve standardının yüksek olmasının onur verici olduğunu belirterek, “Bu alanda çalışmaları yapan eğitmenlere ve kursiyerlere teşekkür ediyorum” dedi.