Eyüpsultan Sitelerinde Dezenfeksiyon Çalışmaları Sürüyor

Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ve özel olarak kurulan dezenfeksiyon ekibi ilçe genelinde koronavirüs salgını nedeniyle başlattığı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçe sakinlerinin virüs salgınından mümkün olduğunca korunması amacıyla ekipler cadde ve sokakların yanısıra sitelerde de titiz bir şekilde dezenfeksiyon çalışması yapıyorlar.

Bu kapsamda ekipler bugün Akşemsettin Mahallesi’nde bulunan sitelerde dezenfeksiyon çalışmalarına devam ettiler.

Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ve özel olarak kurulan dezenfeksiyon ekibi, Akşemsettin’de bulunan Çağ İnegöl Sitesi, İETT Blokları, TEMAD Anaokulu Sitesi, Yaprak Sitesi, Tekel Sitesi, Zihri Akın Sitesi 1 ve 2. Blokları, Yuvam Sitesi, İSKİ Mensupları Sitesi, Öğretmen Evleri Sitesi 1 ve 2. Blokları ile Fatih – Çapa Blokları’nda dezenfeksiyon çalışmaları yaptı.

Sitelerin girişleri, site içlerinde bulunan yeşil alanlar, bina girişleri, apartman içlerinde posta kutuları, merdivenler, korkuluklar, daire kapıları büyük bir titizlikle dezenfekte edildi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız