Eyüpsultan Sokaklarında Marşlar Yankılandı

Eyüpsultan Belediyesi, Koronavirüs nedeniyle evlerinde kalan Eyüpsultanlılara moral vermek, destek olmak amacıyla özel konserler düzenliyor ve bu konserler büyük beğeni topluyordu.

Eyüpsultan Belediyesi bu hafta, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında mahallelerde Mehter konserlerine tekrar başladı.

“Moralimizi Yüksek Tutalım, Tedbirlere Uyarak Bu Süreci Atlatalım” sloganıyla Eyüpsultan Belediyesi tarafından organize edilen Mehter konseri, Nişanca, Defterdar, Topçular ve Düğmeciler Mahallelerinde gerçekleşti.

Konserde Eyüpsultan Belediyesi Mehteran Takımı, sokaklarda hareketli ve eğlenceli marşlar çaldılar.

Konsere mahalle sakinlerinin ilgisi yoğun olurken, evlerinden çıkamayan genç yaşlı tüm vatandaşlar evlerinin camlarından, balkonlarından Mehter konserini izleyerek el salladılar, çalınan parçalara alkışlarla eşlik ettiler.