Eyüpsultan Belediyesi, Sünnet Şöleni, boğaz turu, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Eyüpsultan Belediyesi tarafından ilçede her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleni bu yıl da coşkuyla kutlandı.

Çocuklar, erkekliğe ilk adımını atmanın heyecanını yaşarken Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de şölene katılarak çocukların heyecanını paylaştı.

Eyüpsultan Sünnet Şöleni, Eyüpsultan Meydanı’nda Mehter Takımı’nın verdiği konserle başladı. Ardından minikler için dualar edildi.

SÜNNET ÇOCUKLARINA BOĞAZ TURU

Eyüpsultan Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sünnet ettirilen, ayakkabısından pelerinine tüm sünnet kıyafetleri yine belediye tarafından karşılanan çocuklar aileleriyle birlikte Boğaz gezisine çıktı.

Toplam 490 sünnet çocuğu ve aileleri Mehter Takımı ile Eyüpsultan Meydanı’ndan Feshane’ye yürüdü.

Eyüpsultan İskelesi’nde kendilerine tahsis edilen üç vapura binerek 2 saatlik bir Boğaz gezisine çıkan sünnet çocukları ve ailelerine belediye görevlileri çeşitli ikramlarda bulundu.

Eğlence, aynı akşam Alibeyköy Stadı’nda düzenlenen Gençlik Festivali ve Buray konseriyle devam etti.