Eyüpsultan Yeni Projelerle Güzelleşiyor

Akşemsettin Yüzme Havuzu İnşaatı Çalışmaları Devam Ediyor…

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in söz verdiği projelerin arasında yer alan yüzme havuzunun yapım çalışması hızla devam ediyor.

Daha sağlıklı nesiller yetiştirmek, özellikle gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmek için, farklı spor branşlarında birçok projeye imza atan Başkan Deniz Köken, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ilçede iki kapalı yüzme havuzunun çalışmalarının bir an önce tamamlanarak hizmete alınacağı müjdesini vermişti.

TESİS 7 BİN 150 METREKARE ALAN ÜZERİNE KURULUYOR

Yüzme havuzlarının ilki Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akşemsettin’de yapılıyor.

Proje, toplam 7 bin 150 metrekare alan üzerinde gerçekleştirilecek. Yarı olimpik yüzme havuzu, bin 250 metrekarelik alanda yapılacak.

Alanda ayrıca 2 bin 644 metrekarelik sert peyzaj alanında yürüyüş parkuru, koşu parkuru, fitness ve çocuk oyun alanı, dinlenme alanları yer alacak.

Bunların dışında 590 metrekarelik alana kafeterya, 704 metrekarelik alana ise otopark yapılacak. Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havuz inşaatının kısa sürede tamamlanması için büyük bir titizlikle ve süratle çalışmalarına devam ediyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız