Eyüpsultan'a 20 yıl aradan sonra direksiyon sınav parkuru 

Eyüpsultan Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eyüpsultan Belediyesi işbirliğiyle direksiyon sınavı ve eğitim parkuru, 20 yıl aradan sonra Eyüpsultan ilçesine alındı. Uzun yıllardır Eyüpsultan dışında uygulamalı eğitim alan, direksiyon sınavına giren Eyüpsultanlı adaylar artık Eyüpsultan ilçesi sınırlarında sınavlarına girebilecek.

Eyüpsultan İlçesi Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu adaylarının uygulama (direksiyon) sınav alanı olarak kullanılan Esenler İlçesi Tekstilkent Caddesi üzerinde sağlıklı sınav yapılamaması nedeniyle Eyüpsultan İlçesi Gazi Kavşağı ile Çobançeşme Kavşağı arasındaki alanın, kurulan komisyon tarafından uygun görüldüğü ve Hacı Osman Torun Anadolu İmam Hatip Lisesinin sınav merkezi olması, Gazi Kavşağı ile Çobançeşme Kavşağı arasındaki alanın ise MTSK Direksiyon Eğitim ve Sınav Alanı olması kararlaştırıldı.

Bu kolaylığın sağlanmasıyla birlikte Eyüpsultanlıların kendi ilçesinde hizmet almasının yanı sıra ilçede hizmet veren sürücü kurslarının doluluk oranının da arttığı gözlemlendi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız