Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan, spor tesisleri, yüzme havuzu, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı

Çocukların ilkokul bitmeden yüzme öğrenmesi gerektiğini ve bu yüzden de çocukları yüzme havuzları ile buluşturmanın önemini her fırsatta vurgulayan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan’a yeni spor tesisleri kazandırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Eyüpsultan Belediyesi arasında imzalanan protokolle birlikte ilçeye iki yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak.

ALİBEYKÖY VE AKŞEMSETTİN MAHALLELERİNE İNŞA EDİLECEK

Eyüpsultan’daki yüzme havuzu eksiğinin giderilmesi için Alibeyköy ve Akşemsettin Mahallelerine inşa edilecek olan yarı olimpik yüzme havuzlarıyla birlikte her yaştan vatandaş yüzmeyle buluşacak.