Eyüpsultan'da bahar temizliği

Eyüpsultan Belediyesi bahar aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde çalışmalarını hızlandırdı.

Çalışmalar kapsamında parklarda ve yeşil alanlarda ot biçimi, bakım, onarım çalışmaları yapılıyor, gerekli görülen yerlerde peyzaj çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Akşemsettin Yüzme Havuzu çevresinde ve Yeşilpınar Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi çevresinde başlatılan peyzaj düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

EYÜPSULTAN’A YENİ PARKLAR KAZANDIRIYORUZ

Bu arada bakım, onarım ve peyzaj çalışmalarının dışında ekipler, Eyüpsultanlıların oturup yorgunluklarını atacakları, komşularıyla sohbetler edecekleri, diledikleri gibi spor yapabilecekleri, çocukların gönüllerince oynayabilecekleri yeni parklar kazandırmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Devam eden çalışmalarda Esentepe Menekşe Sokak, Düğmeciler Küme Sokak ve Silahtarağa 2. Şahin Sokak’ta yeni parklar yapılıyor.