Eyüpsultan'da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Eyüpsultan Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıl dönümü nedeniyle ilçede kutlamalar gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de kutlamalara katılarak vatandaşların 19 Mayıs coşkusuna ortak oldu.

12 NOKTADA BANDO VE MEHTER TAKIMI KONSERİ DÜZENLENDİ

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ilçe genelinde 12 farklı noktada mehter takımı ve bando konserleri düzenlendi.

Eyüpsultanlılar, mehter takımının ve bandonun çaldığı marşlarla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı.

Akşam saatlerine kadar süren kutlamalar sırasında mehter takımı ve bando cadde ve sokaklarda dolaşarak marşlar çaldı, Alibeyköy Osmanlı Parkı, Rami Bir Nefes Parkı, Alibeyköy Mostar Parkı ve Yeşilpınar Bölge Parkı gibi belirli noktalarda konser verdi.

Bazı vatandaşlar evlerinin balkon ve pencerelerinden Türk bayrakları sallarken bazı vatandaşlar da alkışlarla çalınan marşlara eşlik ettiler.

“GENÇLERE SELAM OLSUN”

Başkan Deniz Köken etkinliklerde yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Pandemisiz daha güzel günlerde, daha muhteşem bayramlar kutlamak temennisiyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nız kutlu olsun. Şu pandemiyi halledelim bir daha ki sefer inşaallah burada yapacağımız kutlamalara sanatçı da getirelim. Önümüzde 30 Ağustos var, 29 Ekim var. Biraz daha dikkat edelim. Burada daha coşkulu kutlama yapmak isterdik ama bizim örnek olmamız lazım. O yüzden sizler parkın içerisinde piknik yaparken mehterimizi dinlesin istedik. Tekrar gününüz kutlu olsun, gençlere selam olsun.”

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız