Eyüpsultan'da 36 bin 182 ton asfalt döküldü

Eyüpsultan Belediyesi 2021 yılında da “Eyüpsultan’a Hizmet Etmeyi Seviyoruz” prensibiyle, tüm birimleriyle ilçe genelinde hizmetlerini aralıksız sürdürdü.

Eyüpsultan’da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek, daha konforlu bir yaşam standardına ulaşmak adına yapılan çalışmalarda ilçenin her köşesine hizmet götürüldü.

36 BİN 182 TON ASFALT DÖKÜLDÜ, BİN 255 METRETÜL MERDİVEN YAPILDI

Bu çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü 2021 yılı içerisinde ilçede 2 bin 130 metre yağmur suyu altyapısı için boru hattı döşedi. Ekiplerin sahada yaptığı çalışmalar sırasında ihtiyaç olduğu tespit edilen noktalarda yaklaşık bin 730 metre demir korkuluk ve bin 255 metretül merdiven imali gerçekleştirildi.

Ayrıca 6 bin 880 metreküp taş duvar, bin 300 metrekare perde duvar, yol kaplama – yenileme çalışmaları kapsamında cadde ve sokaklara 36 bin 182 ton asfalt döküldü.

Çalışmalarda 249 adet ızgara baca temizliği de gerçekleştirildi.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, büyük bir titizlikle gerçekleştirilen tüm bu çalışmaları yakından takip ediyor, sık sık çalışmaları yerinde görerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alıyor.