Eyüpsultan'da alt ve üst yapı seferberliği başladı

Eyüpsultan Belediyesi’nin ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Ekipler aralıksız sürdürülen çalışmalarda, tespit edilen aksaklıkları vakit kaybetmeden gideriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyüpsultan'ın alt ve üst yapı konusunda en çok sıkıntı yaşayan bölgelerinden başlayarak ilçe genelinde asfalt, kaldırım düzenlemesi, ızgara temizliği, kasis yapımı ve düzeltmeleri yapacak. Ekiplerden alınan bilgiye göre özellikle yapılacak asfalt çalışmalarında sorumlu kurum beklenmeyecek, vatandaşlardan gelen talepler anlık olarak karşılanacak.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de Akşemsettin'den başlayan çalışmaları yerinde görerek inceledi ve çalışmaların hangi safhada olduğu konusunda bilgi aldı.

Başkan Deniz Köken, vatandaşların konforu için yapılan çalışmalarla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“34 günlük bir çalışma programı yaptık. 34 günde ana konuları çözeceğiz, boyama, asfaltlama, çukurların doldurulması ve kasislerin düzenlenmesi gibi tali konulara devam edeceğiz. Bugün Akşemsettin’den başladık. İki gün burada iki gün Yeşilpınar’da çalışmalar devam edecek. Sonrasında Çırçır ve Karadolap ve Güzeltepe’ye doğru devam edecek çalışmalarımız. Her bölgede çalışma yapacağız. En sorunlu bölgeler 2 gün sürüyor”