Eyüpsultan'da çiftlerin nikahları açık alanda kıyılıyor

Nikah, çitlerin evliliğe giden yolda, sevgilerini attıkları imzalarla ölümsüzleştirdikleri, ömür boyu sürecek beraberliğe ve mutluluğa ilk adımı attıkları en anlamlı andır. Eyüpsultan Belediyesi Evlendirme birimleri de çiftlerin hayatları boyunca unutamayacakları bu mutlu anları sorunsuz bir şekilde yaşayabilmeleri adına büyük bir çaba gösteriyor.

Bu kapsamda Eyüpsultan Belediyesi, pandemi nedeniyle Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi açık alanında yeni nikah yeri ve takı alanları hazırladı. Havanın açık olduğu günlerde çiftlerin nikahları bu açık alanda kıyılıyor.

Nikah salonuna gelen misafirlerin sosyal mesafe gözetilerek nikahlarının gerçekleştirildiği yeni nikah yeri 1080 metrekarelik bir alanı kapsıyor. Yeni yapılan alanın 450 metrekaresi nikah töreni için düzenlenirken, 280 metrekare ve 350 metrekare olmak üzere iki ayrı takı alanı da bulunuyor.