Eyüpsultan'da çocuk tiyatroları perdelerini açtı

Eyüpsultan Belediyesi, çocukları birbirinden eğlenceli eğitici ve öğretici tiyatro oyunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde Barış Can Çelik’in yazıp yönettiği Gıt Gıt Gıdak “Bi Kümes” Müzikali, Göktürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde ise Ahmet Giray Yıldırım’ın yazıp yönettiği Bir Don Kişot Macerası oyunu sahneye kondu.

Bİ KÜMES MÜZİKALİ’NDE TAM BİR GÖRSEL ŞÖLEN YAŞANDI

Tavuklar, horozlar ve cicivlerle dolu bir kasabada geçen Bi Kümes müzikalinde iki tavuk ve bir horozun çalınan yumurtlarını bulmak için çıktıkları uzun yolculukları müzik ve dans gösterileriyle anlatıldı. Çocuklar tam bir görsel şölen sunan bu müzikalde eğlenceli dakikalar geçirdiler.

ÇOCUKLAR, DON KİŞOT’UN MACERALARIYLA HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER

Bir Don Kişot Macerası’nda ise doğayı ve insanları seven Kahraman Şövalye Don Kişot’un gönüllü olarak koruduğu Yeşil Vadi adındaki bir masal ormanında yaşadığı maceralar mizahi bir dille çocuklara anlatıldı. Oyunda, çocuklara kirliliğin sadece ormanı değil her yere yayılabilir bir şey olduğunu ve hayatımızda temizliğin ne kadar önemli bir şey olduğu mesajı verildi.

Eyüpsultan Belediyesi’nin haftasonu tiyatro severleri buluşturduğu bu birbirinden güzel müzikal ve tiyatro oyunuyla aileler çocuklarıyla birlikte keyifli ve kaliteli zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız