Eyüpsultan'da Corona Virüsü Riskine Karşı Parklar Dezenfekte Ediliyor

Eyüpsultan Belediyesi, dünya çapında krize yol açan corona virüsüne karşı parklarda ilaçlama ve dezenfekte çalışması başlattı.

Eyüpsultan’da bulunan tüm parklarda önlem amacıyla ilaçlama çalışması gerçekleştiren Eyüpsultan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilk olarak Akşemsettin Parkı’nda dezenfekte ve ilaçlama çalışması yaptı.

Parkı güvenlik şeridi ile çeviren ekipler özel kıyafet ve ekipmanlarla, özellikle ortak kullanımdaki spor aletleri, oyun grupları ve oturma grupları gibi elle temasın fazla olduğu alanlarda dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mahalle mahalle Eyüpsultan’daki tüm parklarda dezenfekte işlemini gerçekleştirmeye devam edecek. Parklardaki dezenfekte işlemi haftada bir olacak şekilde yenilenerek devam edecek.