Eyüpsultan'da Deneme Sınavı Haftası

Eyüpsultan Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Simurg Yaygın eğitim sistemindeki öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması için online deneme sınavlarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Hem liselere giriş sınavı, hem de üniversiteye giriş sınavında öğrencilerin geri kalmaması için online deneme sınavları haftada bir gerçekleştiriliyor.

1 MAYIS CUMA 7.SINIFLAR İÇİN DENEME SINAVI

Lise son ve ortaokul son sınıf öğrencileri için deneme sınavları düzenleyen Eyüpsultan Belediyesi, öğrencilerden gelen yoğun talep doğrultusunda 7.sınıf öğrencileri için de bir deneme sınavı düzenliyor. 1 Mayıs Cuma günü 10.00 -17.00 saatleri arasında düzenlenecek olan sınavda 50’si sözel, 40’ı sayısal olmak toplam 90 soru sorulacak. Deneme sınavının süresi ise 155 dakika olacak.

2 MAYIS CUMARTESİ TYT DENEME SINAVI

Lise son sınıf öğrencileri için düzenlenen TYT (Temel Yeterlilik Testi) Deneme Sınavı’nın 2.’si ise 2 Mayıs Cumartesi günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 135 dakika sürecek sınavda 120 soru sorulacak.

3 MAYIS PAZAR AYT DENEME SINAVI

AYT (Alan Yeterlilik Testi) Deneme Sınavı’nın 2.’si 3 Mayıs Pazar günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında düzenlenecek. 180 dakika sürecek sınavda toplam 160 soru sorulacak.

Öğrencilerin seviyelerini belirleyerek, kendi durumlarını tespit etme imkanı bulacakları bu deneme sınavlarına sinav.eyupsultan.bel.tr/ adresinden erişebilecekler.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız