Eyüpsultan'da dezenfeksiyon Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ve özel olarak kurulan dezenfeksiyon ekibi, hafta içi ve hafta sonu mesai kavramı olmaksızın gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi Beyaz Masa birimine vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda her gün sahaya çıkan dezenfeksiyon ekibi, bu gün (6 Nisan Pazartesi) İslambey Caddesi Fındıklı Sokak’ta dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirdi.

Dezenfeksiyon ekibi ayrıca İslambey Mahallesi Mehmet Ali Ağa Sokak ve Düğmeciler Mahallesi Kitapçı Kasım Sokak’ta dezenfeksiyon işlemi yaptılar.

Ayrıca yine Beyaz Masa Birimine gelen talepler doğrultusunda 4 ayrı ekip, site ve apartmanlarda dezenfeksiyon işlemlerine rutin bir şekilde devam etti. Sokak sokak gezen ekipler apartman binalarının girişlerini, merdiven korkuluklarını, kapıları dezenfekte ettiler. Her gün yapılan dezenfeksiyon çalışmaları, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda virüs tehdidi ortadan kalkıncaya kadar düzenli olarak devam edecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız