Eyüpsultan'da Dezenfekte Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde özel olarak kurulan dezenfeksiyon ekibi, ilçe genelinde dezenfeksiyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi Beyaz Masa birimine vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda her gün sahaya çıkan 26 kişilik dezenfeksiyon ekibi, özellikle sanayi siteleri gibi yoğun çalışma gruplarının olduğu alanlarda, dükkan girişlerini ve ortak alanları dezenfekte ediyor.

Sanayi sitelerinde açık bulunan dükkanları dezenfekte eden ekipler, sitelerin ise ortak kullanım alanları olan girişleri, merdiven korkuluklarını, asansörleri, daire kapılarını büyük bir titizlikle dezenfekte etmeye devam ediyor.

Sahada gece gündüz özveri ile çalışan ekipler, bugün (2 Nisan Perşembe) yine vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda birçok sanayi sitesinde, mahallelerde dezenfeksiyon işlemi yaptı.

Çalışmalar virüs tehdidi ortadan kalkana kadar tüm mahallelerde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda düzenli olarak her gün yapılmaya devam edilecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız