Eyüpsultan'da Evsiz Vatandaşlara Bayram Sevinci

Eyüpsultan Belediyesinin, Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği ve Giresun Çepni Kültürü ve Dayanışma Derneği ile Kurban Bayramı için ortaklaşa düzenlediği etkinlikle, ilçede bulunan, sokaklarda yaşayan evsiz vatandaşlara bayram sevinci yaşatıldı.

“Eyüpsultan’da Bayramda Kimsesiz Kalmasın” sloganıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Eyüpsultan’da bulunan 150 evsiz vatandaş önce otobüsle Karadolap’a getirilerek tıraş oldular.

Tıraş sonrası vatandaşlara, özel olarak paketlenmiş halde iç çamaşırı ve şampuan verilerek Eyüpsultan’da hamama götürüldüler.

Burada da banyolarını yapan evsiz vatandaşa sonrasında Eyüpsultan Belediyesi Osmanlı Park Sosyal Tesislerinde düzenlenen bir programla ayakkabı da dahil olmak üzere bayramlık kıyafetleri verildi.

Programda konuşan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken şunları söyledi: “Güzel bir gün. İnşallah her günümüz böyle güzel olur. Sabah güneş hepimiz için aynı doğuyor aslında. Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zamandan beri söylediği bir sözü vardı.Kimsesizlerin kimi olmak. O sloganı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bugünde olduğu gibi. Kimsesizlerin kimi olmak bu bir duadır aynı zamanda. Bizde derneklerimizle bazılarının duasına vesile olduk. Allah gökten ekmek yağdırmaz. Birilerini vesile eder. Gerçekleşir. İnşaallah daha güzel günlerde, ortamlarda olmak için elimizden gelen gayreti sizlerde bizlerde göstererek, daha mutlu bir şehir yapacağız.”

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız