Eyüpsultan Belediyesi, Turkish Airlines EuroLeague Final Four, Osmanlı Park Sosyal Tesisleri

Eyüpsultan Belediyesi, sporsever Eyüpsultanlıların Turkish Airlines EuroLeague (THY Avrupa Ligi) Final Four karşılaşmalarını daha rahat, daha konforlu izlemeleri için Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’ne dev ekran kurdu.

Eyüpsultanlı sporseverler burada bir yandan Eyüpsultan Belediyesi’nin kendilerine ikram ettiği çayları yudumlarken bir yandan da dev ekranda maç seyretmenin keyfini yaşadılar.

Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde'nda kurulan dev ekranda geçtiğimiz Cuma günü Fenerbahçe ile Real Madrid karşılaşması izlendi.

İLK KEZ FİNALE KALMIŞTI

Dün akşam (19 Mayıs Pazar) ise sporseverler THY Avrupa Ligi tarihinde ilk kez finale kalan temsilcimiz Anadolu Efes ile Rusya temsilcisi CSKA Moskova takımı arasında oynanan final karşılaşmasını Osmanlı Parkı’nda seyretti.

Nefeslerin tutularak izlendiği maçta, Anadolu Efes, Rus ekibi CSKA Moskova'ya 91-83 mağlup olarak 2018-19 sezonunu ikincilikle noktaladı ve ilk kez yükseldiği final sonucunda tarihinde EuroLeague'deki en iyi derecesini elde etti.

Final Four'da üçüncülük maçında temsilcimiz Fenerbahçe ise Real Madrid'e 94-75 mağlup olarak Final Four'u dördüncü sırada tamamladı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız