Eyüpsultan'da geleneksel sünnet şöleni

Eyüpsultan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni bu yıl da coşkuyla kutlandı.

Bu yıl pandemi nedeniyle gecikmeli olarak düzenlenen sünnet şöleni kapsamında Kemerburgaz Kurt Kemeri’nde sünnet olan çocuklar ve aileleri için piknik düzenlendi.

BU YIL 850 ÇOCUK SÜNNET OLDU

Toplam 850 sünnet çocuğu ve ailelerinin bir araya geldiği pikniğe Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de katıldı.

Piknik alanında sünnet çocuklarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren, ailelerle sohbet eden Başkan Deniz Köken, “Pikniği geçen hafta yapacaktık, hava muhalefetinden dolayı yapamadık. Geçen yıl sünnette yapamamıştık, bu yıl 500 düşündük 850 müracaat oldu. Kazasız belasız hepsi sünnetlerini oldular. On beş gün geçti üzerinden bir hastalık, sıkıntı olmadı hamdolsun. Bugün de burada eğlencelerini yapıyorlar. Mutluluklarını sizlerde gördünüz. Allah bütün velilere çocuklarının mürüvvetini de göstersin İnşallah” dedi.

Piknik alanına kurulan şişme oyun grupları ve sihirbaz gösterileri ile eğlenceli saatler yaşayan çocuklara ve ailelere Eyüpsultan Belediyesi tarafından döner, patlamış mısır ve pamuk şeker gibi çeşitli ikramlar da yapıldı.

Çocuklarıyla birlikte keyifli ve özel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlar ise Başkan Deniz Köken’e teşekkürlerini ilettiler.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız