Eyüpsultan'da Her Can Kıymetli

Eyüpsultan Belediyesi, her alanda olduğu gibi sokaklarda yaşayan minik dostlarımız için de hizmetlerine kesintisiz devam ediyor.

Özellikle sokağa çıkma yasağı ilan edilen hafta sonunda da çalışmaya devam eden Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, minik dostların sağlığı ve beslenmesi için yoğun mesai harcıyor.

Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Kliniği, sokağa çıkma yasağı ilan edilen cumartesi ve pazar günü açık olacak, hizmete devam edecek.

Çalışmalarda bir yandan hasta, yaralı hayvanların bakım ve tedavileri gerçekleştiriliyor, bir yandan da beslenmeleri sağlanıyor.

Ekipler kedi ve köpeklerin yanısıra Haliç’teki Adalar civarında bulunan ördek, kaz ve su kuşlarını da beslemeyi ihmal etmiyor.