Eyüpsultan, iftar, çay, Eyüpsultan Belediyesi

Ramazan boyunca farklı noktalarda gerçekleştirdiği etkinliklerle vatandaşların dolu dolu bir Ramazan geçirmelerini sağlayan Eyüpsultan Belediyesi, her gün dağıtılan iftariyelik ve çay ikramlarıyla da vatandaşların takdirini kazanıyor.

Eyüpsultan Belediyesi, iftar vakti trafikte kalan sürücülere ve iftara yetişemeyecek durumda olan vatandaşlara, seyyar ekiplerle 9 ayrı noktada 2 bin kişilik iftariyelik dağıtırken, iftar sonrası ise çay ikramında bulunuyor.

HER GÜN 1.200 KİŞİYE ÇAY İKRAMI

İftar sonrası Kaptanpaşa Camii yakınındaki 8 Mayıs Parkı’nda ve kapalı havalarda Ebussuut İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde kurulan çay ikram noktalarında her gün 1.200 kişiye çay ikramında bulunuluyor.

Eyüpsultan’ın manevi atmosferinde oruçlarını açan misafirler ve Eyüpsultanlılar belediyenin bu ikramlarından duydukları memnuniyeti dile getirerek “Gerek etkinlikleri gerekse ikramları ile Eyüpsultan bu Ramazan bir başka güzel. İftarımızı yaptıktan sonra keyifle çaylarımızı da içiyoruz. Bu güzel ikramlarından dolayı Eyüpsultan Belediye başkanı Deniz Köken’e çok teşekkür ediyoruz” diyorlar.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız