Eyüpsultan'da İhtiyaç Sahiplerine Ramazan'da Gıda Yardımı

Eyüpsultan Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayı öncesinde başlattığı gıda yardımları sürüyor. Bu kapsamda ekipler hazırladıkları yardım kolilerini vatandaşların evlerine ulaştırdı.

ERZAK DAĞITIMI 40 GÜNDÜR DEVAM EDİYOR

Eyüpsultan Belediyesi, vatandaşlara yönelik yaklaşık 40 gündür sürdürdüğü gıda yardımlarına devam ediyor. Ramazan Ayı'nın ilk gününde de ekipler, ihtiyaç sahibi kişilere hazırladıkları gıda kolilerini teslim etti. Ekipler yatalak bir vatandaşa da yardım kolisini ulaştırdı. İlçe genelindeki vatandaşlara gıda yardımında bulunan ekipler, ihtiyaç sahipleri için çalışmalarını devam ettirdiklerini belirtti.

"7-24 BİR TELEFON KADAR YAKINIZ"

Koronavirüs salgını nedeniyle her yıl Ramazan ayında yapılan toplu açıkhava iftarlarının yapılamadığını belirten Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçedeki ihtiyaç sahipleri için Ramazan erzağı dağıtımına ise Mart ayında başladıklarını söyledi. Başkan Deniz Köken, “İhtiyaç sahiplerine her zaman 7-24 bir telefon kadar yakınız. Bize gelen taleplerin yüzde 90’ına erzak kolilerimizi ulaştırdık. Şu ana kadar 10 bin erzak kolisi dağıttık. Arkadaşlarımız dağıtıma devam ediyor. ” dedi.

Ramazan ayında yapılan destekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Sezen Eren, “Bir hafta oldu, başvuru yaptım erzağım zamanında geldi. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'e teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız