Eyüpsultan'da Panik Yok, Önlem Var! Asansörler de Dezenfekte Ediliyor

Eyüpsultan Belediyesi Korona virüsle mücadele kapsamında gereken tüm çalışmaları gerçekleştirip önlemleri alıyor. Sokakları, caddeleri, kurum ve kuruluşları temizletip dezenfeksiyon çalışmaları yapan Eyüpsultan Belediyesi ekipleri, virüsün en çok bulaşma yerlerinden asansörler için de önlem aldı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, yetkili asansör muayene kuruluşu RoyalCert ile bir protokol imzaladı. Protokol kapsamında ilçede asansörü bulunan tüm binalarda dezenfeksiyon işlemleri yapılmaya başlandı. İlçede bulunan asansörlerin periyodik olarak bakımlarını gerçekleştiren firma, Koronavirüs tedbirleri kapsamında, bakım öncesi asansörleri dezenfekte ederek vatandaşların sağlığı için her türlü tedbiri alıyor. RoyalCert firması bütün bu işlemlerin ardından asansörlerin muayene işlemini gerçekleştiriyor.

Apartmanlarda en çok kullanılan ortak alanlardan olan asansörlerin kabin ve düğmeleri, özel kıyafetli ekipler tarafından, en ince ayrıntısına kadar temizlenip dezenfekte ediliyor.

İlçede bulunan tüm mahallelerde, parklarda, toplu ulaşım araçlarında, ibadethanelerde, sitelerde dezenfekte işlemi gerçekleştiren Eyüpsultan Belediyesi’nin RoyalCert firması ile gerçekleştirdiği bu uygulama apartman sakinlerinin de takdirini kazanıyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız