Eyüpsultan'da sömestr tatili coşkuyla yaşandı

Eyüpsultan Belediyesi’nin, sömestr tatiline giren öğrenciler için düzenlediği, birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelerden oluşan çocuk şenliği bu hafta sonu da tüm coşkuyla devam etti.

Biz Cevahir Haliç Alışveriş Merkezi ve Eyüp Park Alışveriş Merkezi’nde hafta sonu gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar Hacivat – Karagöz, sihirbaz, jonglör ve kukla gösterileri ile eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Balon, patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarının da yapıldığı etkinliklerde gönüllerince eğlenen çocuklar, aileleri ile birlikte keyifli bir hafta sonu geçirip, mutlu bir karne tatili yaşadılar.

SİZLERE SPORLA İLGİLİ HER İMKANI SAĞLAYACAĞIZ”

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de düzenlenen şenliklere katılarak çocukların mutluluklarına ortak olurken sahnede yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"Karnelerinizi aldınız, anne babalarınız karnelerinizi beğendi. Kendinizi bir alkışlayın bakalım. Bu sömestr tatilinde böyle eğlencelerle heyecanınızı atın ki ikinci eğitim öğretim dönemi güzel geçsin. Buraya bir buz pisti yapacağız, burada da buz pateni yaparsınız. Sporla ilgili her alanda sizlere her imkanı sağlayacağız. Hep beraber sporcu bir gençlik olarak büyüyeceksiniz. Sevgili veliler sizleri de tebrik ediyoruz, çocuklarınızla birlikte gelmişsiniz. İnşaallah daha güzel karnelerle birlikte olacağız, baharla beraber başka eğlenceler yapacağız. Eğitim öğretim sezonu sonunda, baharda yaz spor okullarında çok daha farklı etkinliklerle bir arada olacağız"

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız