Eyüpsultan'da Temizlik Seferberliği

Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerini sürdürürken Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken çalışmaları takip etti.

Ekiplerin İslambey Caddesi’ndeki çalışmalarına katılan Başkan Deniz Köken, burada yapılan temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerini yerinde görerek incelemelerde bulundu.

İslambey Caddesi’nde yapılan çalışmalarda yollar yıkandı, süpürüldü, çöp konteynerleri yıkanıp dezenfekte edildi.

Ayrıca bina girişleri, otobüs durakları, ankesörlü telefon üniteleri, durakta bekleyen hatlı minibüsler de detaylı bir şekilde dezenfekte edildi.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN “SALGIN BİTENE KADAR SEVGİMİZİ SARILARAK DEĞİL YÜREĞİMİZLE GÖSTERECEĞİZ”

Konu ilgili bir açıklama yapan Başkan Deniz Köken şunları söyledi: “Dünya ile birlikte ülkemiz de çok zor ve önemli bir süreçten geçiyor. Fiziksel mesafeyi koruyup gönül mesafesini sıklaştırarak ve temizliğimize dikkat ederek bu süreci hep birlikte atlatacağız. Biz de Koronavirüs tedbirleri kapsamında bazı uygulamaları hayata geçirdik. İlçemizdeki ortak kullanım alanlarını dezenfekte ediyoruz. Mahallelerimizi de sokak sokak temizliyoruz. Bu süreçte en çok hassasiyet göstermemiz gereken husus, bireysel temizliğimize ve diğer insanlarla olan mesafemize dikkat etmek. Salgın bitene kadar sevgimizi sarılarak değil yüreğimizle göstereceğiz.”

“VİRÜS TEHDİDİNİN EN KISA SÜREDE BERTARAF EDİLMESİ İÇİN TÜM İMKÂNLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ”

“Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi tedbirlere hep birlikte hassasiyetle uyarsak,evde kalma süresi 3 haftayla sınırlı kalabilir. Peygamber Efendimiz de, ‘Veba olduğunu duyduğunuz yere gitmeyin! Bulunduğunuz yerde de veba varsa kaçarak oradan çıkmayın’ buyurmuştur. Bugün de bize düşen, virüs ihtimali olan yerlerden uzak durmak, virüs şüphesi varsa da iyileşene kadar diğer insanlarla teması kesmek. Hükümetimiz ve Eyüpsultan Belediyesi olarak, virüs tehdidinin en kısa sürede bertaraf edilmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz.”

“SOKAKLARIMIZI BİZ, EVLERİNİZİ SİZ TEMİZ TUTARAK HEP BERABER EL ELE BU SÜRECİ ATLATACAĞIZ”

“Bu süreçte en büyük görev sizlere düşüyor. Mecburiyeti olmayan hiçbir vatandaşımız, tehdit ortadan kalkana kadar evinden çıkmamalı, kimseyle temas etmemeli. Sokaklarımızı biz, evlerinizi siz temiz tutarak hep beraber el ele bu süreci atlatacağız. Hiçbir virüsün aldığımız ve alacağımız tedbirlerden daha büyük olamayacağını tekrar ediyorum.”

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız