Eyüpsultan'da kar temizleme çalışmaları aralıksız sürüyor

Eyüpsultan Belediyesi ekipleri, İstanbul genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla, yağışların başladığı ilk andan itibaren, kar temizleme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdü.

Yoğun kar yağışı nedeniyle, Eyüpsultan'ın 29 mahallesinde bulunan 206 cadde ve bin 985 sokakta, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için sürdürülen kar küreme ve tuzlama çalışmalarında Eyüpsultan Belediyesi’ne bağlı 274 personel, 14 iş makinesi, 47 kar küreme aracı ve 30 kamyon görev yaptı.

Ekipler, ilçede kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yolların kapanmasını önlemek amacıyla 24 saat boyunca iki vardiya sisteminde çalıştı.

Ana arterlerde başlayan kar temizleme çalışmalarında, ara sokaklar, merdivenler ve kaldırımlar da temizlendi.

Çalışmalar hava koşulları normale dönenen kadar devam etti.

ÇAĞRI MERKEZİ DE 24 SAAT GÖREV BAŞINDA

Eyüpsultan Belediyesi Beyaz Masa ve Çağrı Merkezi de 7/24 büyük bir özveri ile çalışarak kar yağışından kaynaklanan sorunları belediyenin ilgili birimlerine ulaştırdı. Kar yağışının başladığı andan itibaren talep ve şikayetleri toplamaya başlayan Çağrı Merkezi, talepleri aldıktan sonra işlem kaydı oluşturup ilgili birimlere ulaştırarak vatandaşlara yardımcı oldu.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız