Öğrenci Evi Destek Paketi

Sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçedeki genç, yaşlı, engelli her kesimden vatandaşın yanında olmaya devam eden Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan'da öğrenci evinde yaşayan üniversiteli gençler için de bir destek paketi hazırladı.

DESTEK PAKETİNİN İÇİNDE HER ÇEŞİT ÜRÜN BULUNUYOR

Şampuandan kaşar peynirine, çaydan yumurtaya, helvadan reçele kadar birçok üründen oluşan destek paketi her ay üniversite öğrencilerinin evlerine kadar ulaştırılacak.

DESTEK PAKETİNDEN YARARLANMAK İÇİN BİR KERE BAŞVURMAK YETERLİ

Bir kere başvuruda bulunmanın yeterli olacağı Öğrenci Evi Destek Paketi'den yararlanabilmek için 25 yaşından küçük ve Eyüpsultan sınırları içerisinde öğrenci evinde yaşıyor olunması gerekiyor.

BAŞVURUDA BULUNMAK İÇİN SON TARİH 15 EKİM

Destek paketleri bir kişilik olduğu için her öğrencinin kendisinin başvurması gerekiyor. Son başvuru tarihinin 15 Ekim Pazar olduğu destek paketleri, 16 Ekim Pazartesi gününden itibaren de gençlere ulaştırılmaya başlanacak.

Öğrenci Evi Destek Paketi’nden yararlanmak için Eyüpsultanlı mobil uygulamasını indirip başvuru yapılması gerekiyor.