Eyüpsultan Belediyesi'nden ilçe öğretmenlerine sürpriz

Eyüpsultan Belediyesi, Öğretmenler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Eyüpsultan Belediyesi çalışanları ilçedeki Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı 86 okula sürpriz ziyaretler gerçekleştirerek çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren öğretmenlerin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutladılar.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ilçedeki okulları ziyaret ederek öğretmenlere karanfil, çikolata ve atkı takdim ettiler.

İlçe öğretmenleri, Eyüpsultan Belediyesi’nin çalışanlarının bu özel günde gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, birim müdürleri de dünyanın en saygın ve kutsal mesleğini yapan öğretmenlerimizle, bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.