Anneler Günü'nü güllerle kutluyoruz

Eyüpsultan Belediyesi, Anneler Günü nedeniyle her şeyin en güzeline ve en iyisine layık olan annelerimiz için, bir hafta sürecek kutlama programı düzenledi.

Program kapsamında her gün ilçenin farklı mahallelerinde annelere gül dağıtılacak.

Programın ilk günü Çırçır, Yeşilpınar ve Göktürk Mahallelerinde annelere gül dağıttı.

Programa Başkan Deniz Köken ile birlikte AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu ve AK Parti Eyüpsultan İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Atilla da katıldı.

Başkan Deniz Köken program boyunca mahallelerde cadde cadde, sokak sokak dolaşarak yüzlerce anneye gül verdi. Evlerinin balkonundan, camlarından sepetlerini sarkıtan Eyüpsultanlı annelerin tek tek Anneler Gününü kutlayıp, güllerini takdim etti.

Ayrıca mahallelerde parklara da giren Başkan Deniz Köken, buralarda oturan, piknik yapan annelere de gül ikram etti.

ANNELERE GÜL, ÇOCUKLARA ÇİKOLATA

Bu arada güzel havadan yararlanıp çocuklarını gezdirmeye çıkan annelere gül verilirken çocuklarına da çikolata verildi.

Başkan Deniz Köken düzenlenen programla ilgili yaptığı açıklamada, “Bütün annelerin Anneler Günü’nü tebrik ediyorum. Parklarda, sokaklarda annelere gül veriyoruz. Güzel bir gün. İnşallah her günümüz böyle olur. Allah, annelerimize uzun ömürler versin, her zaman yanımızda olmasını nasip etsin” dedi.