yaz spor okulu

Eyüpsultan Belediyesi’nin ilçedeki çocuklara ve gençlere yönelik düzenlediği Yaz Spor Okulları yoğun katılımla devam ediyor.

27 NOKTADA 13 BİN ÇOCUK EĞİTİM GÖRÜYOR

Açılışı Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in katıldığı bir törenle gerçekleşen Yaz Spor Okulları’nda 27 noktada 13 bin çocuk eğitim görüyor.

10 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM VERİLİYOR

4 – 14 yaş grubuna yönelik tamamen ücretsiz olarak gerçekleşen Yaz Spor Okulu’nda bu yıl futbol, yüzme, buz pateni, tenis, voleybol, kaykay, karate, jimnastik, okçuluk ve basketbol eğitimleri veriliyor.

SOSYAL VE KÜLTÜREL AÇIDAN DA DONANIMLI HALE GELMELERİNİ SAĞLIYOR

Yaz Spor Okulu’nda devam eden eğitimler sadece spor odaklı olmayıp çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel açıdan da daha donanımlı hale gelmelerini sağlıyor.

Tamamı akademi mezunu ve profesyonel eğitmenler tarafından verilen eğitimler 14 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

Eğitimlere katılan öğrenciler, Yaz Spor Okulu’nun kendileri için çok faydalı olduğunu belirterek kendilerine doyasıya spor yapma imkanı sunan, dolu dolu bir yaz geçirmelerini sağlayan Başkan Deniz Köken’e teşekkür ediyor.