Eyüpsultan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, Mizaçları Tanıma Atölyesi

Eyüpsultan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Mizaçları Tanıma Atölyesi, sertifika töreniyle bahar dönemini kapattı.

Serterikzade Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törende katılımcılara sertifikalarını, Eyüpsultan Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Davut Akgül verdi.

Mizaçları Tanıma Atölyesi’nde eğitim veren Gülşen Ergani, derslerin 3 aşamadan oluştuğunu belirterek, şöyle devam etti:

"5 ayrı grubumuz var. Derslerimizde dokuz mizacı temel özellikleriyle anlatıyoruz. Ebeveyn- çocuk ilişkisini özellikle vurguluyoruz. Mizaçların güçlü yönlerini, stres noktalarını, hangi durumda nasıl motive olurlar, hangi mesleğe yatkınlar genel anlamda mizaçları tanıyorlar.”

Sertifika töreni öncesi Serterikzade Kültür ve Sanat Merkezi’nin bahçesinde düzenlenen kokteyl ile katılımcılar hem sohbet imkanı buldu hem de keyifli dakikalar geçirdi.