Eyüpsultanlı Minikler'den Anlamlı Etkinlik...

Haber: Zülal Atik

Fotoğraflar:Anıl Okan Zengin

Eyüpsultan Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü Evde Değerler Eğitim Birimi (EDEB), İdlib sınırındaki çocukları unutmadı.

Eyüpsultan Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü EDEB Birimi, Eyüpsultanlı çocuklarla bir araya gelerek, İdlib sınırındaki çocuklara destek olmak amacıyla “Uzay Çadırı” tasarladı.

İdlibli Çocuklar İçin Uzay Tasarımları

İdlib’teki çocuklar için düzenlenen etkinlikte, onları bu zor zamanlarında mutlu etmek ve destek olmak amacıyla çocukların yapmış olduğu, birbirinden güzel Uzay tasarımları ortaya çıktı.

Geri dönüşümde kullanılmak üzere gazete ve pet şişelerle yapılan materyallerle, Gezegenler, Uzay roketi, oksijen tüpü, yıldızlar vb yani uzaya dair ne varsa minik ellerde var oldu.

İdlib Sınırına “Uzay Çadırı” kuruluyor

İdlib sınırındaki çocuklara farklı bir dünya sunmak amacıyla yapılan tasarımlar kolilenerek sınıra ulaştırıldığında, oradaki bir çadır sadece “Uzay Çadırı” olacak.

UZAYA DAİR NE VARSA GÖREBİLECEKLER”

Bu özel etkinliğe katılan Nur Efşan Ölçer, İdlib sınırındaki arkadaşları için yaptıkları bu özel tasarımlar için çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Sınırdaki arkadaşlarımıza, orada eğlenmeleri için Uzay tasarımları yapıyoruz.Bu sayede hem sıkılmayacaklar hem de Uzaya dair ne varsa yakından görebilecekler, o yüzen çok mutluyum”

Çocukların Yüzü Gülsün

“Uzay Çadırı” etkinliğine katılan öğrencilerden Tuana İkiz ise duygularını şöyle ifade etti:

“Onlara böyle bir etkinlik yaptığımız için çok seviniyorum.Bizim gibi rahat yaşamalarını istiyorum.Arkadaşlarımızı sevindireceğimiz için çok mutluyum. Savaşlar sona ersin çocukların yüzü hep gülsün. ”

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız