Ezgi Günleri'nde muhteşem final

Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ezgi Günleri’nin son konukları Abdülbaki Kömür ve Taner Yüncüoğlu oldu.

Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen Ezgi Günleri’nin son programında sahneye gelen Abdulbaki Kömür ile Taner Yüncüoğlu seslendirdikleri birbirinden güzel ezgiler ve şiirlerle müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Salonda bulunanlar, söz ve besteleriyle bugüne kadar 87 albüme katkı sağlayan Abdulbaki Kömür ile birçok şiir albümüne imzasını atmış, aynı zamanda filmlere de müzikler yapmış olan Taner Yüncüoğlu’nun sevilen ezgilerine eşlik ettiler.

Konser sonunda Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken her iki sanatçıya da teşekkür ederek çiçek verdi.