fiziki tarama,

Eyüpsultan’da bulunan 28 mahallede “Fiziki Tarama Çalışmaları” tüm hızıyla devam ediyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tarafından başlatılan ve her hafta salı, çarşamba, perşembe günleri devam eden temizlik ve tadilat çalışmaları bugüne kadar Rami Yeni Mahalle, Kemerburgaz Mimar Sinan Mahallesi, İslambey Mahallesi, Nişanca Mahallesi, Topçular Mahallesi, Rami Cuma Mahallesi, Defterdar Mahallesi, Silahtarağa Mahallesi, Sakarya Mahallesi, Düğmeciler Mahallesi, Esentepe Mahallesi, Emniyettepe Mahallesi, Güzeltepe Mahallesi, Alibeyköy Mahallesi, Çırçır Mahallesi, Yeşilpınar Mahallesi, Karadolap Mahallesi ve Akşemsettin Mahallesinde gerçekleştirildi.

80 KİŞİLİK SAHA EKİBİYLE ÇALIŞILIYOR

26 Haziran’da Yeşilpınar Mahallesinde başlayan çalışmalar titizlikle sürdürüldü. Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde belirleyerek anında müdahale eden 80 kişilik saha ekibi tarafından cadde ve sokaklar süpürülüp yıkandı, kaldırımlar yenilenerek boyandı, mahallenin acil çözülmesi gereken sorunları ve uzun vadede yapılacaklar tespit edildi.

Mahalle sakinlerinin taleplerini de dinleyerek ilgili müdürlüklere ileten saha ekipleri; vatandaşın huzur, refah ve güven içerisinde yaşayabilmesi için mahalleyi adım adım gezerek tüm aksaklıkları belirledi.

Tüm cadde ve sokaklarda görüntü kirliliği oluşturan sorunların giderildiği ve ilçedeki olumsuzlukların birebir gözlemlenerek ortadan kaldırıldığı “Fiziki Tarama Çalışmaları”, her hafta salı, çarşamba ve perşembe günleri farklı mahallelerde devam edecek ve gün boyu sürecek.

FİZİKİ TARAMA TAKVİMİ

Fiziki Tarama Çalışmaları, 30 Temmuz’da Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesinde, 31 Temmuz’da Göktürk Mahallesinde, 1 Ağustos’ta Işıklar Mahallesi ve İhsaniye Mahallesinde, 6 Ağustos’ta Akpınar Mahallesinde, 7 Ağustos’ta Odayeri Mahallesi ve Ağaçlı Mahallesinde ve 8 Ağustos’ta Çiftalan Mahallesi ve Pirinççi Mahallesinde sürecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız