Fiziki Tarama Çalışmaları, Emniyettepe Mahallesi, Eyüpsultan Belediyesi

Eyüpsultan’da bulunan 28 mahallede “Fiziki Tarama Çalışmaları” tüm hızıyla devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından başlatılan ve her hafta salı, çarşamba, perşembe günleri devam eden temizlik ve tadilat çalışmaları son olarak 10 Temmuz Çarşamba günü Emniyettepe Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Emniyettepe Mahalle Muhtarlığı binası önünde başlayan çalışmalar titizlikle sürdürüldü. Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde belirleyerek anında müdahale eden 80 kişilik saha ekibi tarafından cadde ve sokaklar süpürülüp yıkandı.

MAHALLEYİ ADIM ADIM GEZDİLER

Ayrıca kaldırımları yenileyerek boyayan ekipler, mahallenin acil çözülmesi gereken sorunlarını ve uzun vadede yapılacakları tespit etti.

Mahalle sakinlerinin taleplerini de dinleyerek ilgili müdürlüklere ileten saha ekipleri; vatandaşın huzur, refah ve güven içerisinde yaşayabilmesi için mahalleyi adım adım gezerek tüm aksaklıkları belirledi.

Tüm cadde ve sokaklarda görüntü kirliliği oluşturan sorunların giderildiği ve ilçedeki olumsuzlukların birebir gözlemlenerek ortadan kaldırıldığı “Fiziki Tarama Çalışmaları” her gün farklı mahallelerde devam edecek ve gün boyu sürecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız